top of page

RACE TO END AHC - NEDERLAND

Start de Nederlandse variant van deze campagne voor AHC!

De AHC Vereniging Nederland jouw opgehaalde bedrag!


Ouders van AHC kids en andere betrokken in verschillende landen bedenken allerlei acties om geld op te halen voor onderzoek naar AHC. Het thema van de acties is beweging; we willen samen een miljoen stappen naar genezing van AHC te zetten.


Vanuit Nederland nemen we ook deel aan deze campagne.

Zo gaat AHC-kid Frederiek in september 1000 stappen zetten (in enkele dagen).

De moeder van AHC-kid Indy gaat in oktober met haar bootcamp groep een (nader te bepalen) sportieve prestatie neerzetten, waarbij Indy haar natuurlijk komt aanmoedigen.


Kom jij ook in beweging en doe je mee met een sportieve actie?

Meer achtergrondinformatie:

  • Zoals gezegd gaat het om een sportieve actie, maar deze kan vele vormen hebben. Zie voor inspiratie bijgaande ‘vertaaltabel’ http://ahckids.org/wp-content/uploads/2020/08/AHCF_VirtualWalk_ExerciseConversion-1.pdf

  • De campagne is geïnitieerd door AHCF (Amerikaanse AHC Vereniging) en loopt bij hen tot 4 oktober. Wij willen in NL de actie langer laten lopen, tot 1 dec. 2020.

  • Alle acties worden aangekondigd op Facebook met informatie over de deelnemer en reden van betrokkenheid.

  • Elke deelnemer zoekt zelf in eigen omgeving sponsors voor zijn/haar actie.

  • De bijdrage wordt overgemaakt naar de rekening van de AHC Vereniging Nederland.

  • Aan het einde van de actie verdubbelt (of meer) de AHC Vereniging de opbrengst van deze actie en maakt de donatie direct, dus zónder tussenkomst van andere partijen waar geld aan moet worden afgedragen, over naar het AAV gentherapie project

  • Voor meer info en ideeën, zie http://ahckids.org/race/

Als je mee wilt doen aan de campagne of op een andere manier een bijdrage wilt leveren, kun je contact opnemen door een mail te sturen naar info@ahckids.nl of contact op te nemen met Veronique (06 – 24 501 493) of Nienke Lentze (06 – 82 833 955).


SUPER BEDANKT!bottom of page