Onze laatste berichten

Tags

AHC Vereniging zoekt penningmeester!

In verband met een komende bestuurswisseling is de AHC Vereniging Nederland op zoek naar een penningmeester, die haar bestuur wil komen versterken! De penningmeester is verantwoordelijk voor de bewaking en voortgang van de financiële zaken van de AHC Vereniging Nederland.

Belangrijkste taken zijn het versturen van facturen aan onze vrienden, leden en donateurs en het betalen van inkomende facturen. Ook het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting en het financieel jaarverslag behoort tot je taken. Tot slot vinden we het belangrijk dat je mee wilt denken over het beleid en de activiteiten van de AHC Vereniging in de brede zin.

Wij zoeken iemand, die affiniteit heeft met de AHC Vereniging en de ziekte AHC en die financieel deskundig is. Als bestuurslid ben/ word je (kosteloos) lid van onze verenging en sluit je aan bij onze bestuursvergaderingen (ca 3x per jaar). Daar buiten vraagt deze taak een beperkt tijdsbeslag (10-20 uur per jaar).

Draag jij de AHC Vereniging een warm hart toe en wil je je inzetten steeds een stapje dichter bij een effectieve behandelmethode voor AHC te komen, stuur dan een mail naar info@ahckids.nl of neem contact op met de huidige penningmeester Nienke Lentze via 06 - 82 533 955.

AHC Vereniging Nederland

Adres:

Dr. Willem Vosstraat 5

3172 VK Poortugaal

Nederland

+31(0)105012505

info@ahckids.nl

KvK nummer: 24378037

IBAN: NL68 INGB 0004 5169 59

©2018  AHC Vereniging Nederland. 

  • Facebook AHCkidsNL