Even voorstellen... nieuwe penningmeester!

Hallo, mijn naam is Fabian van Gemmert (46) en getrouwd met Jolanda (44), samen hebben wij een zoon van 18 jaar, Julian.


In tegenstelling tot de andere bestuursleden heb ik gelukkig geen kind welke met AHC gediagnostiseerd is. Helaas hebben wel mijn neef Délion de Boer (21 jaar) en mijn zus Nymphia van Gemmert (50 jaar) helaas AHC.


Aangezien de vereniging al enige tijd op zoek bleek te zijn naar een penningmeester en ik me graag vrijwillig in wil zetten voor zo’n mooie vereniging, was één en één al snel twee. In de functie van penningmeester maak ik me sterk om de vereniging financieel gezond te houden. Daarnaast wil ik actief meedenken over activiteiten en te ontplooien initiatieven welke de vereniging ontwikkeld. De vereniging kan in eerste zin voor de patiënten direct als vraagbaak dienen en de verbindende factor zijn tussen patiënten en hun directe omgeving. Gezamenlijk met de landelijke patiëntenverenigingen in andere landen financieel optrekken bij het ondersteunen van onderzoek naar de genetische oorzaak van AHC en uiteindelijk hopelijk een mogelijke behandelmethode vind ik daarbij essentieel.